Menestyjät-logo

Tarinamme

Buzo:n tarina juontaa juurensa vuoteen 1997, jolloin Heikki Lehto Oy rekisteröi Buzo tuotemerkin ja alkoi valmistaa laadukkaita Suomessa suunniteltuja ja Euroopassa valmistettuja miesten Buzo-housuja, blazereitä ja takkeja.

Siitä saakka Buzo-merkki on ollut tae hyvästä istuvuudesta, laadukkaista kankaista ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Vuonna 2020 merkki siirtyi Xioxmara Oy:lle, joka jatkaa samaa kuluttajien luottamuksen ansainnutta laadun polkua.

Xioxmara Oy on suomalainen perheyritys. Xioxmarassa on vahva osaaminen vaatteiden suunnittelusta, valmistuksesta, maahantuonnista ja agentuurista. Tuotteidemme myynti tapahtuu vain jälleenmyyjiemme kautta Suomessa (Vähittäiskauppa/B2B).

PERHEYRITYS, JOLLE VASTUULLISUUS JA EKOLOGISUUS OVAT ARVOISTA TÄRKEIMPIÄ

Kierrätys

Kierrätämme pahvilaatikot, vältämme turhaa muoviaja käytämme tuotekuljetuksissa tuotteen suojana kierrätettyä muovia.

Kuljetus

Buzo-tuotteet valmistetaan Euroopassa ja kuljetetaan Suomeen kuljetusreitit ja kapasiteetintäytöt optimoiden, jolloin kuljetusten aiheuttamat hiilineutraalit päästöt minimoidaan. Myös kankaiden valinnassa on huomioitu kuljetusten ekologisuus ja materiaalin laatu eurooppalaisia kangaslaatuja käyttämällä.

Vastuullisuus

Käytämme tuotteiden valmistukseen vain vastuullisia eurooppalaisia tehtaita, joissa työntekijöiden asema on hyvä. Vastuullisuutta valvomme mm. tehdaskäynneillä 2–4 kertaa vuodessa.