Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee Xioxmara Oy:n verkkosivua buzo.fi Xioxmara Oy käsittelee verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin, ilman että kuluttajakävijöihin otetaan yhteyttä myöhemmin, lukuun ottamatta yhteydenottolomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä.


1. Rekisterin pitäjän tiedot

Xioxmara Oy
Mäystintie 6
21530 PAIMIO
040-5091552
Y-tunnus 3009677-9

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö

Tanja Lujala
info@xioxmara.fi


2. Mitä tietoja keräämme

Pääsääntöisesti saamme tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot yhteydenottopyynnön yhteydessä henkilöiltä itseltään. Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.


Yhteydenottopyynnön tehneiden osalta seuraavat tiedot kuuluvat rekisterin piiriin:

• Etu- ja sukunimi / Yritystiedot
• Sähköpostiosoite

• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite

• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Viestin sisältö


Verkkokaupan vierailijoista mahdollisesti keräämämme tekniset tiedot:

• IP-osoite
• Käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi
• Etsityt tuotteet
• Sivuhistoria


3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?

Käsittelemme keräämiämme henkilötietoja pääsääntöisesti voidaksemme palvella asiakkaitamme paremmin, hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme, ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Käytämme käsiteltyjä henkilötietoja myös yrityksemme ja asiakaspalvelumme kehittämiseen eteenpäin esimerkiksi analytiikan tarjoamien tietojen kautta. Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen. Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn. Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja ja/tai peruuttaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.


4. Kuinka säilytämme henkilötietoja?

Keräämämme henkilötiedot säilytämme tietosuojalainsäädännön vaatiman ajan sekä/tai niin kauan kun se on yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyllistä esimerkiksi asiakassuhteen ajan. Säilytämme henkilötietojasi EU-alueella, emmekä siirrä niitä ETA-alueen ulkopuolelle.


5. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?

Pääsääntöisesti emme luovuta henkilötietoja Xioxmara Oy:n ulkopuolisille henkilöille, paitsi alla mainituissa poikkeustapauksissa:


Oikeudellinen syy

Voimme luovuttaa henkilötietoja Xioxmara Oy:n ulkopuolisille osapuolille,
jos pääsy henkilötietoihin on tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.


Valtuutetut palveluntarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalveluntarjoajalle. Palveluntarjoajat ovat sitoutuneet rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.


Erillinen suostumus

Voimme luovuttaa henkilötietoja Xioxmaraa Oy:n ulkopuolisille osapuolille,
kun olemme saaneet erillisen suostumuksen tietoja koskevalta henkilöltä.
Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.


6. Sinun henkilötietojasi koskevat oikeudet

Tietosuojalain nojalla annettujen asetusten mukaan sinulla on;

• Oikeus saada käsitellyt henkilötietosi
• Oikeus vaatia virheellisen, vaillinaisen ja vanhentuneen henkilötietosi korjaamista
• Oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista
• Oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
• Oikeus pyytää henkilötietosi, jotta voit siirtää ne kolmannelle osapuolelle.
• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Xioxmara Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeudellista ja/tai perusteltua syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi esimerkiksi kirjanpitolaki tai takuuilmoitusten todentaminen. Halutessasi käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, voit lähettää meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.


7. Evästeet

Evästeet eli cookiesit ovat verkkoselaimeesi tallentuvaa dataa, jotka koskevat esimerkiksi verkkosivuja, joilla olet vieraillut. Buzo.fi-sivuilla käytämme evästeitä analytiikkatietojen keräämiseen ja verkkosivun toimivuuden lisäämiseen. Näin voimme parantaa internetsivujamme ja tehdä niistä hyödyllisemmät asiakkaillemme. Evästeet liittyvät IP-osoitteeseesi, eikä niiden kautta kerätä muita yksilöintitietoja.


Tietokooste, jonka saamme, on anonyymi, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Mikäli et halua, että näitä tietoja kerätään sinusta, voit poistaa evästeet selaimesi internet-asetuksista. Tällöin emme voi kuitenkaan taata verkkosivun toimivuutta, koska osa evästeistä ovat välttämättömiä.

Käytämme seuraavien yhteistyökumppaneiden evästeitä. Voit myös estää
yhteistyökumppania käyttämästä evästeiden tietoja seuraavissa osoitteissa:
Google: Linkki


8. Tietoturvallisuus

Edistämme tietoturvallisuutta teknisten suojatoimenpiteiden lisäksi varmistamalla, että henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Käsittelemämme henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.